dijous, 24 de setembre del 2009

Ens ha deixat "Mileta"


Una mort sobtada ens ha deixat sense "Mileta", anotadora històrica del club i que totes i tots tindrem sempre en el record.

2 comentaris:

  1. A l'edició del divendres del "Mundo deportivo" vaig llegir una noticia que em va copsar força: La mort inesperada de Mila, Mileta com tots els veterans del Club la varem coneixer.
    He entrat al blog del CB Sueca per fer el que crec deuriem fer tots i totes els que la coneguerem. Escriure unes lletres de record.
    Els clubs i en general les organitzacions, siguen del tipus que siguen, es van conformant per les persones que any rera any van aportant i sumant el que poden.
    Dels anys de joventut, tant a l'estadi, o al'Unió Cristiana, com després al Pavelló cobert, recorde amb agraïment la presència de Mileta, després amb el seu nebodet, sempre rondinant... Eren altres temps, era un altre club, i Mileta ja formaba part activa.
    Quant els més jovenets del Cb Sueca actual miren al blog aquestes fotos, m'agradaría que saberen que a l'inmensa majoria de partits, a la taula estava Mileta. Gràcies.

    ResponElimina