diumenge, 22 de febrer del 2009

Jugadors

En aquestos 25 anys, i no parlem dels 60 i 70, molts jugadors i jugadores han passat pel nostre club, i tots ells, amb major o menor mesura, han contribuït a fer créixer el nostre esport. Per a mi tots i totes són importants, i volem al llarg d'aquestos mesos que hi apareguen els seus noms. Si ens deixem alguns, ens ho digueu. Comptem amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Bàsquet que ens ha passat una relació, per temporades, dels membres dels diferents equips. Ara bé, si hi ha un jugador que ha allargat la seua vida esportiva amb tota la il·lusió del món és el nostre admirat Vicent Llopis ("l'etern").

2 comentaris:

  1. Recorde del principi, o més exactament d'abans del principi, quan ja érem el Club Bàsquet Sueca però no teníem ni estatuts, ni junta, ni diners, quan pagàvem els àrbitres amb calderilla i viatjàvem 7 dalt del 600, amics de joventut com Jesús Acevedo, el meu germà Jordi Garrigós, Soler, Gabriel Máñez... Escric açò com a xicotet homenatge personal a aquests companys que, quan el Club es va convertir en una associació esportiva consolidada, ja no hi formaven part.

    A Jesús, per exemple, li he perdut completament la pista, i m'agradaria que aquesta moguda servira per a retrobar-lo o saber que està bé. A Javi Ortells ja fa la tira que no el veig, encara que sé que viu a Dénia. Alguns que em roden pel cap no els nomene perquè no recorde si arribaren a tindre fitxa o no, encara que venien a entrenar. Miquel, tu de ben segur que recordaràs algun nom més.

    ResponElimina
  2. Tens raó i a mi també m'agradaria saber d'alguns d'ell. Amb Javi Ortells parle en estiu i li conte com va el club. Espere que algun dia ens retrobem tots. Estic pensant que podríem fer un partidet en setembre contra el Gandia d'aquella època, el famós Fenollar i d'altres...

    ResponElimina